Sterrenbeeld ketting - Honojoy
Meteen naar de content

Alleen vandaag: 1 GRATIS ring bij iedere bestelling.

Voor 23:45 besteld (ma-vr), morgen in huis

Sterrenbeeld ketting

Een sterrenbeeld zegt veel over jou als persoon. Veel mensen willen altijd je geboortedatum weten, zodat ze meteen jouw sterrenbeeld weten. Als mensen jouw sterrenbeeld eenmaal weten, weten ze meteen veel over jou als persoon. Met een sterrenbeeld ketting draag je met trots jouw sterrenbeeld. Wat zegt jouw sterrenbeeld over jou als persoon?

Steenbok

23 december - 20 januari Steenbokken zijn wijs en intelligent. Ze zijn betrouwbaar en ze hebben gevoel voor stijl en smaak. Steenbokken zijn erg ambitieus en hebben altijd iets nodig om achteraan te gaan. Ze hebben vele geduld en zullen wachten tot hetgeen dat zij willen zelf naar hun toe komt. Draag een steenbok sterrenbeeld ketting met trots!

Waterman

21 januari - 19 februari Een waterman heeft een vrije geest. De waterman koestert zijn vrijheid en houd zich niet altijd aan de regels. Het interesseert een waterman niet erg veel wat een ander van hem vind. Ze trekken zich liever terug in hun eigen fantasiewereld. Door het soms koppige en erg intelligente karakter leren watermannen veel nieuwe dingen. Ben je een waterman en wil je de mooie eigenschappen direct aan iedereen laten zien? Draag dan een sterrenbeeld ketting!

Vissen

20 februari - 20 maart Vissen staan bekend als emotioneel, sympathiek en zorgzaam. Vissen zullen hun eigen problemen niet vaak delen met anderen. Door het enorme empathische vermogen wordt het dagelijkse leven een vis soms iets te veel. Een sterrenbeeld ketting kan een vis rust geven.

Ram

21 maart - 20 april Een ram is energiek en enthousiast. Ze gaan altijd recht op hun doel af. Dit maakt een ram ambitieus en succesvol. Een ram is een goede leider, neemt graag het voortouw en deelt graag bevelen uit. Draag deze sterrenbeeld ketting met trots!

Stier

21 april - 21 mei Stieren zijn enorm volhardend. Ze gooien nooit zomaar de handdoek in de ring. Ze gaan door tot het bittere eind en tonen daarbij veel geduld. Een stier zal niet snel zijn of haar mening veranderen. Ze zijn betrouwbaar en betrokken. Laat mensen zien dat je een stier bent met een sterrenbeeld ketting.

Tweeling

22 mei - 21 juni Een tweeling is charmant en soms niet te begrijpen. Ze ervaren vele emoties en hebben een zeer goede communicatie. Ze zijn een fijne gesprekspartner en dat maakt ze vriendelijk en intelligent. Wil jij als tweeling laten weten dat je een goede gesprekspartner bent? Draag dan een sterrenbeeld ketting!

Kreeft

22 juni - 22 juli Kreeften zijn graag thuis. Ze zijn snel gekwetst en ze vinden het moeilijk om negatieve emoties van zich af te schudden. Ondanks dat zijn kreeften warme persoonlijkheden. Ze zijn verantwoordelijk en loyaal. Wat zij beloven, komen zij na. Laat dit zien met een sterrenbeeld ketting.

Leeuw

23 juli - 23 augustus Een leeuw is enorm zelfverzekerd. Ze zijn hartstochtelijk en ze laten dingen waarvan zij houden niet zo snel los. Leeuwen vinden het leuk om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Ze zijn enorm gul en daardoor geliefd. Ze zijn vrolijk en positief. Negatieve emoties gaat een leeuw graag uit de weg. Een sterrenbeeld ketting kan een leeuw helpen om de negativiteit van zich af te laten vloeien.

Maagd

24 augustus - 22 september Maagden zijn enorm onvoorspelbaar in hun emoties. Ze kiezen vaak voor de praktische oplossing. Ze houden van netheid en overzicht. Als dingen niet gaan zoals een maagd wil, zal hij enorm gaan klagen. De omgeving neemt het een maagd niet kwalijk, ze worden namelijk als liefdevol en intelligent omschreven. Wil jij de mooie eigenschappen van het sterrenbeeld maagd laten zien? Draag dan een sterrenbeeld ketting.

Weegschaal

23 september - 22 oktober Een weegschaal heeft een stabiel en een evenwichtig karakter. Ze brengen je niet snel van je stuk. Weegschalen zijn enthousiast en ambitieus, daardoor zijn weegschalen op professioneel gebied erg succesvol. Weegschalen zijn goed op sociaal gebied en kunnen dat laten zien met een sterrenbeeld ketting.

Schorpioen

23 oktober - 21 november Schorpioenen kunnen enorm scherp uit de hoek komen. Een schorpioen geeft zich niet zo snel gewonnen. Ze zijn creatief en zitten vol passie. Mede door het ijverige karakter van een schorpioen schoppen ze het heel ver. Laat het zien met een sterrenbeeld ketting!

Boogschutter

22 november - 22 december De boogschutter is iedereens beste vriend. Ze hebben een groot gevoel voor humor en ze gaan optimistisch door het leven. Ze hebben een groot netwerk en zijn positief. Negatieve zaken gaan ze snel uit de weg. Een sterrenbeeld ketting kan ze helpen om een Wees trots op jouw sterrenbeeld en draag het met trots met een sterrenbeeld ketting van Honojoy!

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later