Sieraden met een betekenis | Honojoy
Meteen naar de content

Alleen vandaag: 1 GRATIS ring bij iedere bestelling.

Voor 23:45 besteld (ma-vr), morgen in huis

Sieraden met een betekenis

Elk sieraad dat je draagt heeft wel op een of andere manier een speciale betekenis. Die betekenis kan op vele manieren aan het sieraad gekoppeld zijn: je hebt het van een speciaal persoon gekregen of op een memorabele plek gekocht, het staat symbool voor iets (van religie en levensovertuiging tot een sportclub), noem maar op. Wat sieraden met een betekenis gemeen hebben, is dat ze iets toevoegen aan je leven. Bij Honojoy hebben we als doel om de verstoorde innerlijke balans in onze klanten te herstellen. Dat doen we met een zorgvuldig samengesteld assortiment sieraden met een betekenis.

De sieraden van Honojoy

Welke betekenis heeft een sieraad wanneer je deze zelf uitzoekt en online bestelt? De kettingen, armbanden, oorbellen en ringen in onze webshop kunnen je op verschillende manieren kracht geven. Allereerst kan het dragen van een sieraad dat je zelf mooi vindt, je extra zelfvertrouwen geven. Daarnaast kan de vorm van het sieraad een bepaalde betekenis met zich meebrengen. De meestbekende voorbeelden hiervan zijn het hartje, dat staat voor liefde, en het kruis dat een religieuze betekenis heeft. Je vindt in ons assortiment ook symbolen die wat minder bekend zijn in westerse landen. Zo staan drakenogen voor geluk, wijsheid en een betere vruchtbaarheid. De levensboom staat voor een hernieuwde connectie met de wereld van mensen en met die van goden en geesten.

 

De kracht van natuurlijke edelstenen

Verreweg de belangrijkste manier waarop onze sieraden hun betekenis hebben gekregen is door het gebruik van natuurlijke edelstenen. Als je ervoor open staat, kunnen deze een sterke positieve bijdrage leveren aan je leven. Elke edelsteen die onze sieraden betekenis geeft is op een natuurlijke manier ontstaan. De zeldzame gesteenten waar ze van gemaakt zijn, zijn in de loop van miljoenen jaren door natuurlijke processen gevormd. De hoeveelheid energie die daaraan te pas komt is moeilijk voor te stellen, maar we weten inmiddels wel dat iedere edelsteen een deel van deze energie herbergt. Elke natuurlijke edelsteen heeft zo een eigen versterkende werking op je geest. Door de steen van jouw voorkeur dichtbij je te dragen, kan deze je op een specifiek vlak extra levenskracht geven. Bij alle sieraden met een betekenis in ons assortiment leggen we uitgebreid uit welke stenen ze bevatten en waar deze jou bij kunnen helpen.

 

Geef iets terug

Onze klanten zijn net als wij zeer dankbaar voor wat de natuur hen geeft. Daarom geven we namens iedereen graag iets terug aan de natuur. Een deel van de opbrengst van onze betekenisvolle sieraden doneren we aan de stichting Sea Turtle Conservation Curaçao. Zij zetten zich in om het leven van zeeschildpadden, dat helaas door menselijk toedoen steeds meer wordt bedreigd, weer een beetje beter te maken. Zo koop je bij ons sieraden met een betekenis en draag je tegelijk bij aan een goed doel.

 

Sieraden met een betekenis kopen

Bij elk sieraad in de webshop staat uitgebreid de betekenis en andere eigenschappen vermeld. Heb je vragen over welk sieraad het beste bij je past, vragen over je bestelling of andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bestel je vandaag vóór 23.45u in onze webshop, dan heb je jouw sieraden met een betekenis de volgende dag al in huis!

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later