Sea Turtle Conservation Curaçao – Honojoy
Meteen naar de content

Alleen vandaag: 1 GRATIS ring bij iedere bestelling.

Voor 23:45 besteld (ma-vr), morgen in huis

Sea Turtle Conservation Curaçao

Waarom werkt Honojoy samen met STCC?

Honojoy vindt het belangrijk om terug te geven. Niet alleen aan mensen maar ook aan de wereld. Het zeeleven over de hele wereld is al een hele tijd ernstig beschadigd, Honojoy vindt dat vreselijk en wilt graag een steentje bijdragen om dat tegen te gaan. Team Honojoy houdt van Curaçao, en helpt dus graag het eiland. Na onderzoek kwamen we uit bij Sea Turtle Conservation Curaçao, waar we direct een vertrouwd gevoel bij kregen. 

Hoe steunt Honojoy STCC?

Bij iedere bestelling die geplaatst wordt op Honojoy.nl, wordt 1 gestort naar STCC. Dit geldt voor iedere bestelling, dus ook bestellingen geplaatst tijdens de uitverkoop of met kortingen.

Over STCC (Sea Turtle Conservation Curaçao)

STCC is een NGO (een non-profit organisatie) die zich inzet voor het behoud, onderzoek, educatie en bewustzijn met betrekking tot zeeschildpadden en hun habitat op Curaçao. Hun gezamenlijke missie is het beschermen van zeeschildpadden en hun leefomgeving.

Ze leggen hun focus op 3 aspecten;

1. Het behouden van het aantal schildpadden.

STCC houdt zich bezig met diverse activiteiten zoals het verminderen van bedreigingen (visnetten, vishaken etc.), beschermen van nesten, controleren van het gedrag en andere activiteiten die hun overleving bevorderen.

 

2. Onderzoek & controleren.

Ze onderzoeken en controleren het leven en het milieu van zeeschildpadden. Ze verzamelen gegevens, observeren, volgen hun gedrag, etc. Daarnaast volgen ze de veranderingen en trends die zich voordoen in het leven van zeeschildpadden om zo risico's in te perken.

 

3. Onderwijs & oplettendheid.

Bij STCC worden veel educatieve activiteiten georganiseerd, zowel voor kinderen als volwassenen, en ook voor toeristen. Educatie is belangrijk om ongewenst en schadelijk gedrag te voorkomen. 

Wil je meer weten over deze organisatie, kan dat hier. Een bestelling bij Honojoy zorgt dus niet alleen voor vreugde bij jezelf, maar ook bij het STCC op Curaçao.

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later