Retourbeleid – Honojoy
Meteen naar de content

Alleen vandaag: 1 GRATIS ring bij iedere bestelling.

Voor 23:45 besteld (ma-vr), morgen in huis

Retourbeleid

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Misschien omdat het product toch niet bevalt of wellicht is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.

Ons retourbeleid garandeert je dat je jouw bestelling gratis binnen 30 dagen na ontvangst kunt retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Honojoy zijn voor eigen rekening.  

Als je een artikel wilt ruilen voor een andere maat/versie, kun je het artikel naar ons terugsturen voor een terugbetaling en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen om het artikel van jouw keuze te krijgen.

Maak jouw retourlabel hier aan.

Mocht je vragen hebben over het retourbeleid, aarzel dan niet om een mail te sturen: support@honojoy.nl

Inspecteer items grondig zodra ze zijn ontvangen; aangezien we alleen producten accepteren die aan ons worden geretourneerd in hun oorspronkelijke staat en geschikt zijn voor wederverkoop, tenzij we van tevoren op de hoogte zijn gesteld dat een artikel defect is.

Honojoy kan geen retourzendingen accepteren van artikelen die zijn gekocht tijdens een sale of uitverkoop. Artikelen die tijdens de uitverkoop worden gekocht kunnen enkel geruild worden voor een ander product of tegoedbon.

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later