Over Ons – Honojoy
Meteen naar de content

Alleen vandaag: 1 GRATIS ring bij iedere bestelling.

Voor 23:45 besteld (ma-vr), morgen in huis

Over Ons

Honojoy

Met een passie voor fashion en sieraden gingen Haico en Luc aan de slag met het merk Honojoy. Een visie om innerlijke rust en kracht te verspreiden, maar ook om het uiterlijk van de mens nog mooier te maken. Voor ieder persoon, jong of oud. Met prachtige en krachtige sieraden is Honojoy bezig met het behalen van haar missie: meer spirituele kracht bieden aan de mens, want dit verdient ieder mens. 

Waarom Honojoy is ontstaan

Innerlijke rust en kracht is de basis van de mens;  deze moeten altijd beschermd worden omdat dit de sleutel tot een liefdevol leven is. Helaas wordt de innerlijke rust nog te vaak verstoord, bij sommigen zelfs in het onderbewustzijn; zonder dat je dit zelf doorhebt. Honojoy helpt met het herstellen van de verstoorde innerlijke rust. Dit behaalt Honojoy door haar producten met betekenisvolle edelstenen en Honojoy's positieve uitstraling. 

Voor een betere wereld

Honojoy doet haar best om van de wereld een betere plek te maken, niet alleen door een positieve impact op mensenlevens¬†te hebben, maar ook door terug te geven. Honojoy is een trotse supporter van STCC (sea turtle conservation Cura√ßao), waarbij Honojoy financi√ęle ondersteuning biedt. Dankzij o.a Honojoy's hulp kan STCC iedere dag schildpadden en haar nesten verzorgen.¬†

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later