Handgemaakte sieraden - Honojoy
Meteen naar de content

Alleen vandaag: 1 GRATIS ring bij iedere bestelling.

Voor 23:45 besteld (ma-vr), morgen in huis

Handgemaakte sieraden

Je kent de prachtige Pinterest en Instagram plaatjes wel. Die van de allermooiste handgemaakte sieraden. De sieraden zien er allemaal hetzelfde, maar toch anders uit. Elk handgemaakt sieraad is uniek. Honojoy maakt alle sieraden met de hand. Ben je dus op zoek naar handgemaakte sieraden? Dan ben je bij Honojoy aan het juiste adres.

De sieraden

Bij Honojoy kan je terecht voor veel verschillende handgemaakte sieraden. Er een ruime keuze uit veel handgemaakte sieraden. Zo kun je bij Honojoy terecht voor armbanden, kettingen, ringen en oorbellen. Alle sieraden zijn handgemaakte sieraden. In elk handgemaakte sieraad is een edelsteen verwerkt. Iedere edelsteen heeft haar eigen unieke werking op de drager. Elk sieraad is dus anders en heeft een andere werking. Bij ieder sieraad staat de unieke werking op de website. Lees de verschillen goed en bedenk welke hulp je wilt ontvangen van je handgemaakte sieraden. Alle sieraden zijn in één maat te verkrijgen. De one size fits all, past ook echt iedereen. De handgemaakte sieraden zijn of te verstellen of rekken mee. Ideaal!

Over Honojoy

Honojoy is ontstaan vanuit een passie voor fashion en voor handgemaakte sieraden. De visie is het verspreiden van innerlijke rust en kracht. Door middel van de prachtige handgemaakte sieraden is Honojoy op weg om haar missie te voltooien: meer spirituele kracht bieden aan de mensen. Want spiritualiteit is datgene dat ieder mens verdient. De innerlijke rust en kracht van de mens wordt vaak verstoord. Vaak hebben de mensen dit helemaal niet door. Het gebeurt in het onderbewustzijn van de mens. De handgemaakte sieraden van Honojoy helpen je om jouw innerlijke rust en kracht weer te vinden. Dit doen zij door in de handgemaakte sieraden betekenisvolle edelstenen te verwerken.

Steun het Sea Turtle Conservation door een handgemaakt sieraad te kopen

Het allermooiste aan het kopen van een van de handgemaakte sieraden, is dat je met jouw aankoop het Sea Turtle Conservation Curaçao steunt. Deze stichting zet zich in voor het behoud, het onderzoek en de educatie over en van zeeschildpadden in hun habitat in Curacao. Geef jezelf een van de handgemaakte sieraden cadeau en geef daarnaast de wereld ook een klein geschenk. Ben je nu helemaal verkocht van de handgemaakte sieraden van Honojoy? Kijk dan snel in de webshop welk sieraad het beste bij jou past.

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later