Edelsteen ring | Honojoy
Meteen naar de content

Alleen vandaag: 1 GRATIS ring bij iedere bestelling.

Voor 23:45 besteld (ma-vr), morgen in huis

Edelsteen ring

Zoek je een betekenisvol cadeau voor een geliefde of een mooi en spiritueel sieraad voor jezelf? Kijk dan eens bij de edelsteen-ringen van Honojoy. Deze webshop heeft als doel om jou je innerlijke rust terug te laten vinden. Ons assortiment is bescheiden en toch vind je zeker een ring die matcht met jou en bij je outfit. Elk spiritueel sieraad is gemaakt met kwaliteitsmaterialen. Koop je bij ons een edelsteen-ring, dan weet je zeker dat je een authentieke edelsteen om de vinger hebt.

Wat zijn ‘authentieke’ edelstenen?

Authentieke edelstenen zijn ‘echte’ edelstenen, die gemaakt zijn van de originele materialen uit de natuur. Nu zou je kunnen zeggen dat glas en kunststof, waar replica’s meestal van worden gemaakt, ook oorspronkelijk uit de natuur komen. Sommige replica’s zijn zelfs (haast) niet van echt te onderscheiden. Wat je daarmee echter mist, is de krachtige werking van de grondstoffen waar échte edelstenen van gemaakt zijn. En dat is nou juist wat edelsteen-ringen tot spirituele sieraden maakt. Koop je bij ons bijvoorbeeld een ring met Aventurijn, dan kun je er voor 100% op vertrouwen dat de edelsteen op/in de ring ook daadwerkelijk aventurijn is.

De edelsteen-ringen van Honojoy

Wij werken uitsluitend met leveranciers waar we een hechte band mee hebben. Die band ontstaat onder andere doordat zij net als wij de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Onze ringen met edelstenen zijn gemaakt van de beste basismaterialen. Meestal is dat 925 Sterling Zilver, soms met goud geplateerd, of topkwaliteit koper. Wij maken onze klanten graag gelukkig met sieraden die lang meegaan en niet of nauwelijks verkleuren. Dat maakt elke edelsteen-ring uit ons assortiment tevens tot een geschenk waar je mee aan kunt komen. Het is niet alleen een mooi cadeau, maar door zorgvuldig de ring op de edelsteen uit te zoeken maak je het ook nog eens persoonlijk. Je laat dan zien dat je de ander kent en je in de persoon verdiept hebt.

Een ring met betekenis

De betekenis van sieraden halen we deels uit de vorm, het basismateriaal maar ook zeker uit de edelsteen waar de ring mee uitgerust is. In geval van onze edelsteen-ringen is met elk van deze factoren rekening gehouden. Neem bijvoorbeeld de ‘Tree of Life’. Deze is gemaakt van koper, een materiaal dat je harmonie en balans stimuleert. De vorm, de levensboom, staat voor jouw verbinding met de wereld van de mens en die van de goden en geesten. Voor de edelsteen in deze ring kun je kiezen uit vier variaties, zodat je deze edelsteen-ring de betekenis en werking mee kunt geven die jou of je geliefde op de juiste vlakken kracht zal geven.

Edelsteen-ring kopen bij Honojoy

Spirituele sieraden kopen in onze webshop is zeer eenvoudig. Onze edelsteen-ringen zijn ‘one-size-fits-all’ of aanpasbaar in maat. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een verkeerde maat bestelt. Mocht de ring toch niet lekker zitten, dan kun je deze binnen 30 dagen kosteloos terugsturen. Wist je trouwens dat je met elke aankoop het leven van een zeeschildpad een beetje aangenamer maakt? Wij doneren namelijk een deel van onze omzet uit o.a. edelsteen-ringen aan Sea Turtle Conservation Curaçao. Zo herstellen we niet alleen de balans voor de innerlijke mens, maar ook die van onze leefomgeving. 

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later