Edelsteen-oorbellen - Honojoy
Meteen naar de content

Alleen vandaag: 1 GRATIS ring bij iedere bestelling.

Voor 23:45 besteld (ma-vr), morgen in huis

Edelsteen oorbellen

Je uiterlijke schoonheid vergroten en tegelijk werken aan je innerlijke rust en kracht. Met edelsteen-oorbellen van Honojoy kan het. Deze sieraden met betekenis zijn een lust voor het oog en bieden een natuurlijke ondersteuning voor de geest. Door zowel de vorm als de gebruikte materialen geven ze je een spirituele boost waar jij dat nodig hebt. Onze edelsteen-oorbellen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zodat je de natuurlijke gem kunt kiezen die bij je past. Bekijk ons zorgvuldig samengestelde assortiment en bestel voor jezelf of iemand waar je om geeft.

De kracht van natuurlijke edelstenen

Edelstenen zijn gemaakt van natuurlijke mineralen, die zich in de loop van duizenden of zelfs miljoenen jaren hebben gevormd. In elke edelsteen ligt een schat aan energie verborgen, een oerkracht die je kunt aanspreken door het dicht bij je te dragen. De verschillende edelstenen, die in o.a. onze oorbellen zijn verwerkt, hebben elke een unieke werking op ons geestelijk welzijn. Daarnaast geven de vorm en de kleur elke set edelsteen-oorbellen een nog persoonlijker tint. In de uitgebreide productomschrijving lees je alles over de gem en de verkrijgbare varianten. We zullen er nu een aantal uitlichten.

Oreja de Mar

Oreja de Mar betekent letterlijk ‘Oor van de Zee’ oftewel ‘Zeeoor’. De schelp van dit zeedier, de Abalone-schelp, leent zich perfect voor het maken van prachtige en krachtige sieraden. Draag je edelsteen-oorbellen met Abalone, dan kun je putten uit de zuiverende energie van de zee. In het parelmoer, zoals Abalone ook wel wordt genoemd, kun je alle kleuren van de regenboog zien. Deze edelsteen-oorbellen brengen je chakra’s in evenwicht. Lees op de productpagina van de Oreja de Mar meer over de specifieke krachten van de verschillende varianten.

Agate Quartz

De basis voor deze edelsteen-oorbellen is met goud geplateerd 925 Sterling Zilver, dat de rustgevende en kalmerende edelsteen sierlijk omsluit. Voor deze oorbellen werken we met wat de natuur ons aanreikt. Vandaar dat de afmeting varieert tussen de 12 en 25 mm en de kleurschakering kan variëren. Wat je gegarandeerd krijgt is een set prachtige edelsteen-oorbellen die je lichaam, geest en ziel weer in balans brengen. Of je nu de Gemini- of de Agates-variant kiest, deze steen helpt je om jezelf (weer) te centreren. Klinkt dit als een edelsteen in jouw oren? Lees dan meer over de Agate Quarts edelsteen-oorbellen.

Edelsteen-oorbellen bestellen

Wij hebben ons assortiment edelsteen-oorbellen en andere sieraden met betekenis zorgvuldig samengesteld. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe producten om ons aanbod mee uit te breiden. Hierbij gaat kwaliteit altijd voor kwantiteit. Om deze reden werken we uitsluitend met leveranciers waar wij een goede band mee hebben. Zo creëren we een aanbod waarin een ieder iets kan vinden om zijn of haar innerlijke rust mee kan herstellen. We geven nog eens extra betekenis aan onze sieraden, door een deel van de omzet te doneren aan Sea Turtle Conservation Curaçao. Zorg goed voor de zeeschildpadden en voor jezelf; bestel jouw edelsteen-oorbellen bij Honojoy.

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later