Edelsteen ketting - Honojoy
Meteen naar de content

Alleen vandaag: 1 GRATIS ring bij iedere bestelling.

Voor 23:45 besteld (ma-vr), morgen in huis

Edelsteen ketting

Hoe kies je een edelsteen ketting?

Een edelsteen ketting kan veel voor je dagelijkse leven betekenen. Een edelsteen ketting kan je helpen met je dagelijkse werkzaamheden. Edelstenen hebben een helende werking. Iedere edelsteen ketting heeft een eigen, unieke werking. Weet je nog niet helemaal welke steen je kiest? Lees dan snel verder.

Intuïtie

Het allerbelangrijkste bij het uitkiezen van een edelsteen is je intuïtie. Elke edelsteen heeft een eigen trilling en werking. Je eerste indruk van een edelsteen is vaak juist. Je voelt de werking van een edelsteen vaak al voordat je je eigenlijk weet wat specialiteit van de steen is. Sommige mensen geloven dat de edelsteen ketting jou kiest in plaats van andersom. Voel goed wat de edelsteen ketting met je doet als je er naar kijkt of als je de edelsteen ketting vasthoudt. Welke edelsteen trekt jou aan?

Voelen

Als je het moeilijk vindt om op je intuïtie af te gaan, kan je de edelsteen voelen. Pak de edelsteen ketting vast en voel welk gevoel de edelsteen ketting je geeft. Haal diep adem en probeer te aarden met de edelsteen en met jezelf. Koop je een edelsteen ketting uit de webshop? Hou dan je hand boven de foto van de edelsteen ketting. Probeer goed te voelen welk gevoel de edelsteen ketting je geeft. Doe dit bij meerdere edelsteen kettingen. Voel je de verschillen? Voel je je hand warmer worden bij de een? Kies de edelsteen ketting die voor jou het fijnste voelt.

Werking

Je kan naast het afgaan op je intuïtie en je gevoel, ook een edelsteen ketting kopen door middel van de werking. Iedere edelsteen ketting heeft een eigen, unieke werking. Onderzoek goed waar je behoefte aan hebt in je dagelijkse leven. Wil je hulp hebben van jouw edelsteen ketting? En hoe wil je de edelsteen ketting gaan gebruiken? Allemaal belangrijke vragen waar je goed over na moet denken. Twijfel je over verschillende edelsteen kettingen? Ga dan af op je intuïtie of op je gevoel. Ben je helemaal overtuigd dat je een edelsteen ketting wilt kopen en dragen? Kijk dan snel op de website voor het actuele aanbod edelsteen kettingen.

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later