Edelsteen armband - Honojoy
Meteen naar de content

Alleen vandaag: 1 GRATIS ring bij iedere bestelling.

Voor 23:45 besteld (ma-vr), morgen in huis

Edelsteen armband

Ben je op zoek naar een edelsteen armband? Dan ben je bij Honojoy aan het juiste adres. Honojoy heeft drie verschillende edelstenen armbanden. Elke edelsteen armband heeft verschillende varianten. Benieuwd naar welke edelsteen armband bij jou past? Lees dan snel verder.

Lomi Lomi Love edelsteen armband

De Lomi Lomi Love edelsteen armband helpt de drager om de liefde te ontvangen die de drager verdient. Deze soort edelsteen armband helpt de drager om de negatieve energieën los te laten en om de positieve energieën te versterken. Als je positief denkt, ontvang je meer liefde. Naast de prachtige werking van deze edelsteen armband is het ook een lust voor het oog en een kleurrijke toevoeging aan je uiterlijk. De armband is in een one size fits all, het zit iedereen comfortabel. De Lomi Lomi techniek vindt haar oorsprong in Hawaii. Deze massagetechniek weerspiegeld de pracht van de natuur: sprankelende beekjes, drukke watervallen en krachtige oceaangolven. De Lomi Lomi edelsteen armband weerspiegeld dit. Je kan de armband in verschillende varianten krijgen:

 • Labradorite Energy
  Beschermt je aura tegen negatieve energieën. De steen geeft je kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

 • Amazonite Agape
  Staat voor ongeconditioneerde liefde en brengt de drager weer in harmonie.

 • Royal purple
  Deze variant staat voor rijkdom en luxe. Vertrouw ten alle tijde op jezelf.

 • The loyal sun
  Staat voor loyaliteit

Wheel of Light edelsteen armband

De Wheel of Light edelsteen armband helpt je om weer helemaal tot bloei te komen. De edelsteen armband helpt je om uit je down periode te komen. De Wheel of Light edelsteen armband bestaat uit zeven aparte edelstenen. Deze stenen hebben allen een eigen chakra die je helpen om de negatieve energieën los te laten en versterken de positieve energieën. De chakra's van deze edelsteen armband filteren de energie uit de omgeving. De zeven edelstenen maken een connectie met het energiepunt in het lichaam. Hierdoor wordt je geholpen om weer de juiste balans te zoeken met jezelf en jezelf te accepteren.

Shiatsu Cross edelsteen armband

De Shiatsu Cross edelsteen armband straalt uit wat jij belangrijk vindt in het leven. Het staat symbool voor harmonie en balans. Er zijn verschillende varianten:

 • One of a Kind
  Voel je je vaak anders dan de rest? Dan is de paarse kleur van de edelsteen armband perfect voor jou. De edelsteen armband helpt je om volledig jezelf te zijn.

 • Spring Flower
  Als de zon gaat schijnen voelen mensen zich vaak blij. Dat komt door de kleur geel. Deze gele edelsteen armband staat voor positiviteit en straalt dat uit.

 • The Clover
  Voel je je goed in de kleur groen? Groen is de kleur van harmonie, energie en vertrouwen. Deze edelsteen armband helpt je om je leven in balans te brengen en te houden.

 • The Healer
  De hematite edelsteen armband zijn magnetisch en hebben erg bijzondere eigenschappen. Deze edelsteen armband helpt je om je lichaam te ondersteunen en om weer helemaal tot rust te komen.

Ben je helemaal fan van een van de bovenstaande edelstenen armbanden? Bestel ze dan nu in de webshop van Honojoy!

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later