Sterrenbeelden Gids – Honojoy
Meteen naar de content

Alleen vandaag: 1 GRATIS ring bij iedere bestelling.

Voor 23:45 besteld (ma-vr), morgen in huis

Sterrenbeelden Gids

Sterrenbeelden Gids

Wat zegt je sterrenbeeld over jou?

Een sterrenbeeld zegt ontzettend veel over je persoonlijke eigenschappen en de manier waarop je in relaties en vriendschappen staat. Je sterrenbeeld is het teken waarin de zon staat tijdens je geboorte en symboliseert jouw begin, karakter en gevoelswereld. Zo beschrijft het de essentie van wie jij als persoon bent. Ook is het in staat de problemen te beschrijven die jij tijdens je levensreis tegenkomt. Het begrijpen van je sterrenbeeld kan je zo helpen in je persoonlijke ontwikkeling. 

Waterman (21 januari – 19 februari)

Ben je een Waterman, dan ben je iemand die zijn of haar vrijheid koestert en een vragende geest heeft. Je vraagt je altijd af ‘waarom’ en conformeert je om diezelfde reden ook niet altijd aan regels. Door je intelligente en ietwat koppige karakter leer je wel veel nieuwe dingen gedurende de loop van je leven. Het interesseert je weinig wat anderen van je vinden, wat hen jou soms doet omschrijven als tegendraads of zelfs rebels. 

Vissen (20 februari – 20 maart)

Ben je een Vis, dan zul je in je omgeving vooral bekendstaan als emotioneel, sympathiek en zorgzaam. Dit sterrenbeeld staat bekend als een van de meest emotionele. Dit maakt je geliefd, maar zorgt er soms ook voor dat je het gevoel hebt het dagelijks leven even niet aan te kunnen. Hoe empathisch je zelf ook bent, je eigen problemen zul je niet snel met anderen delen. Liever trek je je dan terug in je eigen (fantasie)wereld. 

Ram (21 maart – 20 april)

Ben je een Ram, dan kennen mensen jou als energiek en enthousiast op de meest uiteenlopende levensgebieden. Jouw levendige karakter en sterke zelfbeeld zorgen ervoor dat jij recht op je doelen afgaat. Dit maakt je ambitieus en succesvol, maar leidt er ook toe dat sommigen je als wat ondoordacht of roekeloos bestempelen. Een Ram wordt in ieder opzicht als een goede leider gezien. Je neemt graag het voortouw en deelt liever bevelen uit dan deze te ontvangen. 

Stier (21 april – 21 mei)

Als Stier beschik je over een volhardende persoonlijkheid. Jij gooit niet zomaar de handdoek in de ring, maar zet je in tot het einde en toont daarbij veel geduld. Bovendien verander je niet gemakkelijk van mening. Voor je omgeving ben je dan ook een stabiele factor en ook zelf heb je behoefte aan stabiliteit, zowel emotioneel als financieel. Behalve door je betrouwbaarheid en je betrokkenheid word je ook gekenmerkt door een gezonde dosis humor. 

Tweeling (22 mei – 21 juni)

Als Tweeling heb je een charmante persoonlijkheid die af en toe wel wat ongrijpbaar lijkt. Niet zo vreemd, want je hebt een rijk emotioneel leven en ervaart veel stemmingen. Ondanks dat je zelf van de nodige aandacht houdt, heb je voldoende oog voor anderen en een prettige gesprekspartner. Het kost je geen moeite om de juiste woorden te vinden. Je communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat men je als vriendelijk en intelligent bestempelt. 

Kreeft (22 juni – 22 juli)

De huiselijke kreeft heeft een van de meest kwetsbare persoonlijkheden uit de hele Dierenriem. Je stemming kan onder minimale invloed ster veranderen en soms vind je het moeilijk om negatieve emoties van je af te schudden. Desondanks omschrijft jouw omgeving je als een warm persoon die zowel beleefd als verantwoordelijk is. Wat je belooft, kom je ook echt na. Boven alles is de Kreeft het meest loyale sterrenbeeld van allemaal. 

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Als Leeuw sta je zelfverzekerd in het leven. Je hebt een hartstochtelijke persoonlijkheid en laat niet zomaar los wanneer je iets wilt hebben. Ook vind je het geen enkel probleem om in het middelpunt van de belangstelling te zijn. Aan de andere kant ben je ook erg gul en mede daardoor geliefd. Je hebt over het algemeen een vrolijk karakter, kijkt graag naar de toekomst en hebt een positieve instelling. Negatieve energieën ga je liever uit de weg. 

Maagd (24 augustus – 22 september)

Net als de Tweeling kun je als Maagd behoorlijk onvoorspelbaar in je emoties zijn. In tegenstelling tot dat sterrenbeeld laat je je echter niet zozeer door je emoties leiden, maar kies je liever voor praktische oplossingen. Je houdt van netheid en overzicht. Wanneer de dingen even niet meezitten, heb je de neiging in klagen te vervallen. Iets wat je omgeving je niet kwalijk neemt, want je wordt als liefdevol en intelligent omschreven. 

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De Weegschaal heeft een stabiel en evenwichtig karakter. Jou brengen ze niet zomaar van je stuk. Bovendien ben je enthousiast en ambitieus tegelijk, waardoor de meeste Weegschalen op professioneel gebied erg succesvol zijn. Je sterke drijfveren dwingen bewondering bij anderen af. Ondanks dat je meer op jezelf dan op anderen gericht bent, krijg je over het algemeen veel waardering vanuit je omgeving. Ook heb je geen probleem met het leggen van nieuwe contacten. 

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Net als het ongewervelde dier waar de Schorpioen naar is vernoemd, kun je verbaal behoorlijk stevig uit de hoek komen. Ook al zul je nooit degene zijn die een ruzie start; wanneer het tot dit punt is gekomen, geef je je niet gewonnen. Als Schorpioen zit je vol passie en heb je een creatieve persoonlijkheid. In combinatie met je ijverige karakter leidt dit ertoe dat je het ver schopt. Je verantwoordelijkheden ga je niet uit de weg. 

Boogschutter (22 november – 22 december)

De Boogschutter behoort tot de sterrenbeelden die als ‘de leukste vrienden’ worden bestempeld. Je weet het ijs te breken met je gevoel voor humor en gaat optimistisch door het leven. Je draagt het hart op de tong en kan soms een tikkeltje bot overkomen. Dat neemt echter niet weg dat mensen graag in jouw gezelschap verkeren en dat je een groot netwerk hebt. Je vindt het heerlijk om jouw positiviteit op anderen over te brengen. Negatieve zaken ga je het liefst uit de weg.

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later