Visualiseren – Honojoy
Meteen naar de content

Alleen vandaag: 1 GRATIS ring bij iedere bestelling.

Voor 23:45 besteld (ma-vr), morgen in huis

Visualiseren

Visualiseren

De kracht van het visualiseren

Visualisatie is een belangrijk onderdeel van de wet van de aantrekkingskracht. Door te visualiseren dat iets wat je wilt er al is, wordt het veel sneller je realiteit dan je ooit had durven wensen. 

Met visualisatie projecteer je eigenlijk een missie in de toekomst. Een missie die je waarmaakt, want datgeen waar je energie in stopt, groeit. Je lichaam en je geest reageren sterk op mentale beelden. Je brein maakt namelijk geen onderscheid tussen wat werkelijk of in gedachten gebeurt. Visualiseer je een verlangen, dan kun je dit daadwerkelijk als realiteit creëren. 


Hoe pas je visualisatie toe?

Hoe meer je visualisatie toepast, hoe sterker het effect daarvan is. Je dromen en verlangens visualiseren doe je het beste vanuit een ontspannen toestand. Pas dan kunnen de beelden goed tot je onderbewuste doordringen en daar worden opgeslagen. Omdat denken aan een verlangen voor je brein hetzelfde is als dit daadwerkelijk uitvoeren, is het belangrijk dat je visualisaties zo helder en gedetailleerd mogelijk zijn. Visualiseer dus niet alleen in beelden, maar ook geuren, kleuren en geluiden. Wanneer er geen verschil met de realiteit lijkt te bestaan, ziet je brein dat ook niet. 


Een rustige, ontspannen plek

Wanneer je wilt gaan visualiseren, doe je dat op een plek die je voor jou alleen hebt en waar je niet gestoord kan worden. Het is belangrijk dat je compleet ontspannen bent en niet gestoord wordt. Je neemt een ontspannen houding aan en kunt eventueel klassieke of andere rustgevende muziek opzetten. Vervolgens haal je diep adem, houd je je adem een paar seconden vast en adem je in een paar seconden uit. Dit herhaal je een paar keer. Kijk tijdens het visualiseren naar boven.


Bij het visualiseren gebruik je al je zintuigen

Het visualiseren hoeft niet meer dan vijf minuten te duren. Je kunt het één of twee keer per dag doen. Door je visualisatie zo realistisch mogelijk te maken, wordt het effect ervan ook groter. Gebruik als het ware al je zintuigen om de positieve energie van je visualisatie in je op te nemen en sta erbij stil welke gevoelens deze bij je oproepen. Uit je positieve gedachten creëer je een droom die net zo groot kan worden als je verbeeldingskracht. 


Een prachtig sieraad dat je chakra’s beschermt en versterkt

Dagelijks visualiseren helpt je een mindset te vormen die nodig is om je dromen te verwezenlijken. Zo creëer je jouw eigen geluk. Een prachtige armband die je helpt bij het visualiseren is de Wheel of Light. Lezers van deze blog krijgen met de kortingscode VISUALISATIE10 10% korting. Het sieraad is onder andere gemaakt van labradoriet, dat je chakra’s beschermt tegen negatieve energieën. Zo geeft de armband je de kracht en het doorzettingsvermogen dat je nodig hebt. 

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later