Valentijnsdag – Honojoy
Meteen naar de content

Alleen vandaag: 1 GRATIS ring bij iedere bestelling.

Voor 23:45 besteld (ma-vr), morgen in huis

Valentijnsdag

Valentijnsdag

5 leuke manieren om jouw Valentijn te verrassen

Valentijnsdag is dé dag om je geliefde te verrassen. De dag waarop je je liefdesbelofte nog eens extra kenbaar maakt en de voor jou belangrijkste persoon in het zonnetje zet. Zowel mannen als vrouwen vinden het heerlijk om verwend te worden. Het geeft je het gevoel bijzonder te zijn en gezien te worden door degene om wie het voor jou draait. Het geluksgevoel dat jouw partner uitstraalt, geeft ook jou een goed gevoel. Wij vertellen je over vijf leuke manieren om jouw Valentijn te verrassen. 


Een ontbijtje op bed

Liefde gaat door de maag, dus met een overheerlijk ontbijtje op bed zul je het hart van jouw geliefde ongetwijfeld sneller doen kloppen. Je kunt voor een zoet ontbijt, een hartig ontbijt of een combinatie van de twee gaan. Natuurlijk kom je met een glaasje bubbels helemaal in de stemming! Wat je ook bereidt, deze Valentijnsdag zal geweldig starten. 


Samen genieten van de zonsondergang

Bijna niets is zo romantisch als de zonsondergang. Een prachtig moment om de hand van je geliefde stevig vast te pakken en hem of haar eens diep in de ogen te kijken. Genietend van de prachtige kleurenhemel hebben jullie het gevoel even helemaal alleen op de wereld te zijn. Zoek een comfortabel plekje op en neem een fles wijn mee om het af te maken. 


Een chic thuisdiner voorbereiden

Natuurlijk is het heerlijk om je in een luxe restaurant op je wenken te laten bedienen. Maar wanneer je een privémomentje met je lover wenst, creëer je thuis de juiste setting om een diner op tafel te zetten. Steek wat kaarsjes aan, dim de lichten en zet jullie favoriete muziek aan. Natuurlijk verschijn je in je mooiste outfit. Je partner zal zijn of haar ogen uitkijken. 


Ga terug naar de plek waar jullie liefdesleven begon

Niemand vergeet waar de eerste date plaatsvond. Ook jullie koesteren dit eerste moment samen, waar de liefde voor elkaar ontlook. Hoe fijn is het dan om samen terug te gaan naar die bijzondere plek? Bezoek dat restaurant, wandel over hetzelfde strand of geniet van een film in de bioscoop. De romantiek voel je er ongetwijfeld weer opbloeien.  


Een bijzonder geschenk van Honojoy

Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te krijgen? Het gaat niet alleen om het geven, maar om de symbolische waarde en de liefde die erachter schuilgaat. Bij Honojoy vind je een bijzonder assortiment waarmee je jouw geliefde zeker zult verrassen. Een cadeau waarmee je je affectie toont aan jouw wederhelft. Overhandig het geschenk op een bijzonder moment en zie je partner stralen! 


Unieke geschenken van Honojoy

Wil jij je partner aankomende Valentijnsdag verwennen met een origineel en persoonlijk geschenk van Honojoy? Bij ons vind je unieke cadeaus die met respect voor Moeder Natuur zijn vervaardigd. Van de Lomi Lomi Love en de Affection Avator spat de liefde al helemaal af. Met de code VALENTIJN10 ontvang je 10% korting op je bestelling. 

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later