Me-Time – Honojoy
Meteen naar de content

Alleen vandaag: 1 GRATIS ring bij iedere bestelling.

Voor 23:45 besteld (ma-vr), morgen in huis

Me-Time

Me-Time

Me-time essentiëlen

Het dagelijks leven vraagt veel van je. Van alle kanten wordt er aan je getrokken. Soms zijn dat leuke dingen, soms minder leuk. Maar allemaal kosten ze energie. Terwijl je batterij leegraakt, blijf je maar doorgaan. Terwijl het zo belangrijk is je lichaam en geest in bescherming te nemen. Want energie die je verbruikt, moet ook worden aangevuld. 


1. Een kop warme thee

Thee bewijst dat je voor wat ontspanning niet lang hoeft te zoeken. Al eeuwenlang gebruikt men thee om spanning te verminderen. Bovendien werkt zowel groene als zwarte thee ontstekingsremmend. Deze fysieke zuivering brengt je chakra’s meer in balans. 


2. Een warme douche of een bad

Warm water heeft een ontspannende werking. Het helpt je spieren te ontspannen, waardoor de positieve energie optimaal door je lichaam kan stromen. Door je te visualiseren dat al je zorgen met het water van je afglijden, voel je jezelf na een douche of bad een stuk ‘lichter’. 


3. Etherische olie voor gezichtsverzorging

Huidverzorging heeft, zeker wanneer je hiervoor natuurlijke producten gebruikt, vele krachtige voordelen. De effecten merk je niet alleen aan je huid, maar ook mentaal. Bovendien stijgen je zelfvertrouwen en je positieve energie wanneer je jezelf af en toe een verwenmoment gunt. 


4. Een goed boek

De meeste mensen lezen wel eens een boek. Lezen is meer dan alleen een vorm van tijdverdrijf. Het zorgt er ook voor dat je je hersenen en je lichaam wat ontspanning geeft. Door je te laten meeslepen met een prachtig verhaal, ben je tegelijkertijd gefocust en ontspannen. Boeken helpen je jouw stress in belangrijke mate te reduceren. 


5. Planten

Door nieuwe planten in huis te halen of zelf aan de slag te gaan met planten -bijvoorbeeld door te gaan stekken of je eigen terrarium te maken- daalt je bloeddruk aanzienlijk. Iets wat onderzoek na onderzoek heeft uitgewezen. Planten hebben een positief effect op zowel lichaam als geest. 


6. Je favoriete muziek

Bij jouw favoriete muziek is het heerlijk wegdromen. Maar wist je dat muziek ook het parasympatisch zenuwstelsel beïnvloedt? Dit deel van het autonome zenuwstelsel brengt je lichaam in een toestand van rust en herstel. Zo laat je negatieve energieën beter los en komt er meer ruimte voor positieve energie. 

 

Ben je vaak moe en gun je jezelf de tijd niet om weer op te laden? Dan raakt je persoonlijke energieveld uit balans. Dat merk je zowel lichamelijk als geestelijk. Geen enkele persoon kan dan ook zonder me-time. Door ontspanning maak je ruimte in je hoofd. Ruimte die wordt ingevuld door nieuwe, positieve energie en jouw levenskracht versterkt. Bovenstaande essentiëlen zullen je helpen jouw energieveld te herstellen. 

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later