Lavendel Love – Honojoy
Meteen naar de content

Alleen vandaag: 1 GRATIS ring bij iedere bestelling.

Voor 23:45 besteld (ma-vr), morgen in huis

Lavendel Love

Lavendel Love

De spirituele kracht van lavendel

Lavendel is een kruid met een rustgevende, kalmerende, verzachtende en balancerende werking op de mens. De heerlijke geur verscherpt je intuïtie en zorgt voor een verbinding tussen je lichaam, geest en ziel. De paarse kleur van lavendel geeft al aan dat dit een heel inspirerend en spiritueel kruid is. Ook weet de heerlijke geur de liefde aan te trekken. 

Dat lavendel tegen negatieve energieën beschermt, wist men al in het Oude Griekenland. Men gebruikte het als rustgevend middel. Lavendel kalmeert je zenuwen en weet je geest zo in balans te brengen. Zo kan het ook sombere gevoelens verminderen en de innerlijke harmonie herstellen. De energie die dankzij deze zuiverende kracht in je geest ontstaat, stroomt zo ook door je hele lichaam en leidt tot een balans tussen jou en de wereld om je heen. 

Zo maak je zelf een lavendelgeurtje

Om van de vele voordelen van dit spirituele kruid te kunnen profiteren, kun je zelf lavendelwater maken. Je gebruikt dit als parfum, luchtverfrisser, middel om je geïrriteerde huid te verzachten of als kleding- of meubelspray. Om een aromatisch lavendelgeurtje te maken, heb je slechts een bosje verse of gedroogde lavendeltakjes (in totaal twee eetlepels bloemknoppen) en 125 milliliter water nodig. De geur zit in de knoppen, dus de stelen van de lavendel heb je niet nodig. De bloemknoppen doe je allereerst in een schaal.

In een volgende stap breng je het water aan de kook. Wanneer het kookpunt wordt bereikt, haal je het water direct van de warmtebron. Zo voorkom je dat het verdampt. Je giet dit gekookte water over de bloemknoppen van de lavendel en dekt het geheel met een doek af. Het beste is om het water een hele nacht te laten trekken. De volgende dag zeef je de knoppen uit het water; deze hebben nu al hun aroma’s aan het water afgegeven en zijn niet meer nodig. Met behulp van een trechter kun je het water in een spuitflesje gieten. 

Het spuitflesje kun je het beste in een koele ruimte bewaren. Zo behoudt het lavendelwater zijn aroma optimaal. Je kunt je zelfgemaakte lavendelwater op die manier ongeveer twaalf maanden bewaren. Je kunt het op je beddengoed of kleding spuiten om dit lekker te laten ruiken, of gewoon in huis spuiten als luchtverfrisser. Heb je moeite met slapen, dan is het goed om wat lavendelwater op je kussen te sprayen. Omdat lavendel een ontspannend effect op je lichaam en je geest heeft, zul je zo makkelijker in slaap vallen. 

Lavendelwater houdt negatieve energie bij jou vandaan

De verzachtende en kalmerende werking van lavendel zorgt ervoor dat het kruid negatieve energie van jezelf en ook van externe bronnen verwijdert. Dankzij de harmonie die daardoor ontstaat, wordt jouw positieve spirituele energie bevorderd. Lavendel zal negativiteit als een schild tegenhouden. 

Lomi Lomi Love

Ook onze Lomi Lomi Love armband staat symbool voor jouw eigen energieveld en beschermt je tegen negatieve energieën. Je kunt deze prachtige armband nu bij ons bestellen met maar liefst 10% korting wanneer je gebruikmaakt van de kortingscode LAVENDEL10.

Nu kun jij genieten van een heerlijk geurtje dat jouw aura tegen negatieve energie beschermt. 

Je gebruikt het lavendelwater direct op je huid, op je kleding of sprayt het in de omgeving om je heen. Hoe je het ook toepast, de balancerende en kalmerende werking ervan is vrijwel direct merkbaar. Ga je aan de slag met lavendelwater? Post jouw resultaat op je Insta story en vermeld Honojoy daarin!

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later