Cadeau Ideeën – Honojoy
Meteen naar de content

Alleen vandaag: 1 GRATIS ring bij iedere bestelling.

Voor 23:45 besteld (ma-vr), morgen in huis

Cadeau Ideeën

Cadeau Ideeën

De bijzonderste cadeau ideeën

Het is altijd weer hetzelfde: stress omdat je niet weet wat je je geliefde cadeau moet doen. 

Je wilt een origineel en persoonlijk cadeau geven, maar tegelijkertijd voorkomen dat je de plank misslaat met je keuze. Wij helpen je graag uit de brand door je vandaag wat leuke tips te geven. Aan het eind vind je een leuk cadeautje voor jou.


1. Een boek

Het lezen van een boek is voor veel mensen de absolute vorm van ontspanning. Je kruipt even weg in een fantasiewereld, laat je meeslepen door bijzondere verhalen en vergeet je eigen problemen. Voor iedereen bestaat het perfecte boek. Doe je geliefde dus een reis naar een nieuwe wereld cadeau. 


2. Lomi Lomi Love

De Lomi Lomi Love armband is geïnspireerd op een Hawaiiaanse massagetechniek waarin het ritme van de natuur wordt gebruikt. Zo zal ook deze armband helpen in het laten wegvloeien van de negatieve energie. Hij is in diverse edelsteenuitvoeringen, waaronder labradoriet, verkrijgbaar. 


3. Een bordspel

Het klinkt misschien een beetje ouderwets, maar een bordspel staat garant voor een avondje lachen en interactie. Dat is niet alleen op het moment zelf genieten, maar zorgt ervoor dat je ook de volgende dag met meer positieve energie opstaat. 


4. Een eigen moestuin

De natuur heeft een helende en ontspannende werking. Is jouw geliefde iemand met groene vingers, dan zul je hem of haar met een eigen moestuin een prachtig cadeau geven. Geef er ook wat gereedschappen, plantjes en zaadjes bij, zodat de ontvanger direct aan de slag kan. 


5. Een fotoalbum van al jullie momenten samen

Samen met je geliefde heb je al heel wat bijzondere momenten meegemaakt. Momenten om te koesteren. Persoonlijker dan een fotoalbum met jullie belevenissen tot nu toe samen is dan ook haast niet mogelijk. Zo kan je geliefde altijd weer even wegdromen. 


6. Shiatsu Cross

De Shiatsu Cross is een prachtige armband die het zelfhelende vermogen van je lichaam stimuleert. De armband is gemaakt van labradoriet, een steen die je meer kracht en doorzettingsvermogen geeft en je energie beschermt. Dit is een cadeau voor iemand met wie je het allerbeste voorhebt. 


7. Een kookboek

Koken is een ontspannende en ook nog eens creatieve bezigheid. Bovendien helpt het je steeds meer nieuwe dingen te ontdekken en is het een mooie manier om nog beter voor je lichaam te zorgen. Jij weet als geen ander wat de culinaire voorkeur van je geliefde is en kan een kookboek uitzoeken dat daar geheel bij aansluit. 


8. Lunch of diner op een bijzondere locatie

Culinaire traktaties zijn altijd memorabele cadeaus, zeker wanneer je je geliefde ook nog eens meeneemt naar een bijzondere locatie. Je kunt hierbij denken aan een lunch of een high tea in een kasteel. Je zintuigen worden er geprikkeld en de inspirerende omgeving zorgt ervoor dat de positieve energie gestimuleerd wordt. 


9. Wheel of light

De armband Wheel of Light is een sieraad dat geïnspireerd is op de Hawaiiaanse natuur. De krachtige oceaangolven die ook hierin doordringen, beschermen jouw energieveld en geven je meer zelfvertrouwen. De kleurrijke armband is gemaakt van labradoriet. 


Een cadeautje voor jou

Wie geeft, zal ontvangen. Ook voor jou als gulle gever hebben we daarom een cadeautje. Kies je ervoor jouw geliefde met een sieraad uit de Honojoy webshop te verrassen? Dan krijg je vandaag 10% korting op je bestelling, door bij de checkout BLOG10 in te vullen. 

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

30 dagen bedenktijd

Koop nu, betaal later